Web design direct
Image default
Bedrijven

Coole maar toch betaalbare zonnebril: High Quay Mini van Quay Australië

Het model is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het zonnebrillenmerk Quay Australia en beauty influencer Desi Perkins. Het is tegelijkertijd stoer, modern en elegant. Het is de mini variant van de High Key Black Fade, succes gegarandeerd voor een perfecte zomerlook.

High Quay Mini Key in verschillende kleuren

De hippe Quay zonnebril High Key Mini is verkrijgbaar in zowel klassiek Black Fade, Black Smoke als in glamoureus Rose Copper. Het kleinere formaat is heel geschikt voor de dames met een fijner gelaat. Het is tot stand gekomen in samenwerking met latina Desi Perkins, een zeer bekende YouTuber en Instagrammer met veel invloed.

Quay zonnebril dames: een echte kwaliteitsbril

De Quay zonnebril High Key Mini biedt 100% UV-bescherming, heeft een metalen frame en roestvrijstalen scharnieren.

Bezoek onze website Damestassen & Zo voor onze overige producten

U kunt hier terecht voor al uw modieuze kleding en accessoires. Tassen, schoenen, bikini’s, handschoenen, zonnebrillen, kleding & portemonnees. Allemaal trendy en we hebben zelfs een rubriek tweedehands. Merkartikelen die toch net even betaalbaarder zijn.

Damestassen&Zo: www.damestassenenzo.nl

We bieden op onze website diverse sterke merken aan, denkt u aan: Chloe, Quay Australia, Bikinibiza, Guess, Gucci, Michael Kors, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Seven Wonders. Zoals u ziet hebben wij topmerken in onze collectie. Ook tassen hebben wij in diverse soorten en maten: van rugtassen tot weekendtassen, van handtassen tot laptoptassen en van schooltassen tot strandtassen. Van dameskleding hebben wij van badmode tot broeken en van jumpsuits tot bodysuits.

Interesse in de Quay zonnebril dames?

Voor een bestelling van de zomerbril met een perfecte zomerlook kijkt u naar naar een Quay zonnebril voor dames. In onze shop vindt u een ruim assortiment aan zonnebrillen van het exclusieve merk Quay Australia. Deze coole en moderne zonnebrillen hebben niet alleen een moderne look, maar ook de glazen zijn van hoge kwaliteit. Zowel in het zwart als goud/turquoise verkrijgbaar.

 

https://www.damestassenenzo.nl/